Het team

Het team achter The Green Nanny bestaat verder uit recruiters Annelien Prins en Myrthe Wolsink  in Manilla. Als vertrouwenspersonen ter plaatse werven zij talentvolle vrouwen in de Filipijnen en Indonesië. Antoinette kent deze Nederlandse vrouwen persoonlijk en heeft samen met hen in beide landen de scholen en leefomgeving van de potentiële au pairs bezocht. Daarnaast wordt zij in Nederland zelf ondersteund door gastgezin-begeleider Eline Klein. Een betrouwbaar en ervaren team dat graag luistert naar de specifieke behoeftes van zowel het gezin als de au pairs, om iedereen erop vooruit te helpen.

Annelien woont in Manilla. Zij volgde haar opleiding aan de Academie Mens en Arbeid en heeft jarenlange ervaring in bemiddeling. Ze werkte onder meer bij het CWI/UWV en het is haar passie om mensen in het leven vooruit te helpen. Zij wil bij iedereen het onderste uit de kan halen. Daarom zet ze zich nu ook in voor Young Focus, een stichting die kinderen uit de meest arme gezinnen op de Filipijnen voorziet van onderwijs.


  Myrthe woont in Manilla. Ze is afgestudeerd als Cultureel Antropoloog en Ontwikkelingssocioog. Daarnaast heeft ze meerdere jaren ervaring in project management. Voordat ze naar Manilla verhuisde, werkte ze voor de univeriteit van Leiden als internationale recruitment officer. Ze hoopt zich verder te ontwikkelen tot expert op het gebied van sociale ontwikkeling en met dit doel vertrok ze naar de Filippijnen. Ze denkt dat de sociale ontwikkelingssector zich meer zou moeten focussen op de wortels, de onderliggende mechanismen van sociale verandering. Haar visie is dat de talenten van mensen moeten benadrukken, en mensen toegang moeten geven tot de middelen en stimulansen die hun leven kunnen veranderen. Deze beide kenmerken ziet ze terug in The Green Nanny.
Eline woont in Amsterdam, heeft een opleiding in jeugdwelzijnswerk en is al jaren werkzaam als fotograaf. Als werkende moeder van twee inmiddels volwassen kinderen weet ze hoe belangrijk het is om een goede en vertrouwde opvang op het thuishonk te hebben. De achterliggende gedachte van The Green Nanny spreekt haar zeer aan. Op haar vele reizen is ze genoeg misstanden tegen gekomen om te weten hoe belangrijk het is om een steentje bij te dragen aan een oplossing. Ze gaat zich met hart en ziel inzetten om de goede match tot stand te brengen tussen gastgezin en au pair.